x

Take That dras med bråkrykten

Take That dras med bråkrykten

Den engelska tidningen Sunday Mirror skrev igår att medlemmarna i Take That tar en paus ifrån varandra i upp till två år. Det sker efter att gruppen har avslutat sin omfattande och utsålda "Progress Live"-turné.

Enligt Sunday Mirror ska några av de gamla spänningarna mellan Robbie Williams och övriga medlemmar i gruppen ha blossats upp på nytt. Detta efter att Robbie Williams under Brit Awards i februari bad om en mer framträdande roll i gruppens scenshow. Sunday Mirror hävdar att de har en insider i förbindelse till Take That, som har sagt: "Först var det ett äventyr at ha Robbie tillbaka och att vara fem igen, men några få bråk och ett tufft turnéprogram har gjort det svårt". Samma person ska också ha sagt att "Howard, Jason och Mark har alla sagt att det har förstört allt och att de inte är säkra på om de kan genomföra en liknande turné i och med deras ålder."

Källan som Sunday Mirror har tagit del av menar att gruppen tar minst ett år till 18 månader paus, medan Robbie Williams koncentrerar sig på sitt solomaterial och soloturné.

Efter jul, när Take That-medlemmen Gary Barlow är klar med X Factor, kommer han emellertid att återkalla gruppen till ett möte, där de kan diskutera bandets framtid.

Sunday Mirror är känt för att vara en skvallertidning med bristande källor, så ovanstående rykten bör tas med en nypa salt.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA