x

”Jag spyr på en låt som Someone Special”

”Jag spyr på en låt som Someone Special”

Hardcore Superstar har bestämt sig för att fira sina senaste tio år i musikbranschen med ett samlingsalbum. Det kommande släppet "The Party Ain't Over 'til we Say So" släpps 26 oktober och innehåller låtar från gruppens senaste sex album. Man har helt sonika valt bort de två första skivorna "It's Only Rock 'N' Roll" (1997) och "Bad Sneakers and a Piña Colada" (1999).

I en intervju i GAFFAs decembernummer från 2010 berättar sångaren Jocke Berg öppenhjärtigt om deras tidiga musikkarriär:

– Jag spyr på en låt som "Someone Special" från debuten. Men jag står ändå för den. När jag är ute och rör mig bland folk efter ett gig är det inte ovanligt att tuffa death metal-fans kommer fram och skriker låten i örat på mig. För mig är det inte Hardcore Superstar, men jag förstår att andra tycker det. Det var först på den svarta plattan som vi började göra musik som vi själva ville lira och som fick oss att må bra. Vi slutade bry oss vad andra tyckte, som vårt skivbolag i England som ville att vi skulle låta som The Hives.

Läs hela intervjun i vår digitala variant.

I samband med samlingsalbumet "The Party Ain't Over 'til we Say So" beger sig Hardcore Superstar ut på en mindre turné, med Avatar och Ammotrack som förband. Turnén möter följande platser:

2/11 – Stockholm, Debaser Medis

4/11 - Malmö, KB

25/12 - Göteborg, Trädgår'n

Köp biljetter via GAFFA.se/live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA