x

Fred Durst i komediserie

Fred Durst i komediserie

Limp Bizkits frontman har skrivit på för en roll i CBS nya sitcom "Douchebag". Han kommer även att vara med och producera serien som kommer att handla om en gammal rockstjärna som försöker balansera sitt liv som kändis med pressen att ta hand om sin familj. I dagsläget är programmet fortfarande i utvecklingsstadiet.

Fred Durst har begränsade meriter som skådespelare. Han har medverkat i en handfull avsnitt av "House", där han har spelat bartender och innan det hade han en roll i miniserien "Revelations" från 2005.

Efter flera förseningar släppte Limp Bizkit tillslut sitt sjätte album "Gold Cobra", albumet kom i somras och gruppen har efter det turnerat med skivan. Fred Durst berättade nyligen i en intervju att bandet just nu planerar en USA-turné, den första med alla medlemmar sedan 2001. Dessutom har bandets gitarrist, Wes Borland, gått ut med att de under turnén med "Gold Cobra" börjat skriva på nytt material och att sjunde plattan kommer att låta som "Bring it Back", en av låtarna på "Gold Cobra".


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA