x

Superpojkband till Sverige

Superpojkband till Sverige

GAFFA kunde i somras berätta att två av världens största pojkband har valt att slå sina säckar ihop. Backstreet Boys och New Kids on the Block bildade NKOTBSB och gav i augusti ut ett gemensamt album. Den nya konstellationen har redan gjort en Nordamerika-turné, där de besökte över 30 städer och nu är det dags för Europa.

Backstreet Boys har på sin hemsida meddelat att det bland annat blir ett besök i Sverige, den 13 maj 2012 kommer NKOTBSB till Malmö Arena för en konsert. Biljetterna släpps den 28 oktober.

Grupperna beslutade att göra en gemensam turné efter ett gemensamt framträdande som fick medierna och fansen att spekulera i om grupperna skulle slå sig ihop.

– Vi var alla på turné, inte tillsammans men på samma gång, och ganska nära varandra. NKOTB skulle avsluta sin sommarturné, vi råkade vara i närheten och det slutade med att vi hamnade på scenen tillsammans. Det var ett magiskt ögonblick, ingen av oss kommer att glömma det. Direkt efter spelningen dök det upp på Twitter, Facebook … överallt stod de att vi skulle på turné tillsammans. Så vi började prata om det och såg till att det blev av, berättade Brian Little för Entertainment Tonight.  

Konsertbesökarna bjuds på gruppernas största hits, några "mash-ups" och de två nyskrivna låtarna "Don't Turn Out the Lights" och "All In My Head", som finns med på den gemensamma skivan.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA