x

Young Guns flyttar fram konserter

Young Guns flyttar fram konserter

Brittiska Young Guns skjuter fram sin planerade höstturné till mars nästa år. På grund av att artbetet med nya skivan dragit ut på tiden blir det inga spelningar i Stockholm och Göteborg i slutet av oktober. Nya konsertdatum blir den 6 mars på Klubben i Stockholm och den 7 mars på Brewhouse i Göteborg.

– Att boka om spelningar är något som vi hatar att göra, så det är med tungt hjärta som vi meddelar att vi måste göra det. Det faktum att vi som band är i den positionen att vi gör spelningar i dessa länder är fortfarande overkligt för oss. Men vi har arbetat så hårt för att skapa bästa möjliga album vi kan, som vi är så glada för er alla att höra och det är bara tagit lite längre tid än vi hade hoppats att avsluta. Vi kommer vara tillbaka i mars för de omlagda datum och med nya låtar dessutom som vi knappt kan vänta på att få spela för er, hälsar bandets frontman Gustav Wood i ett uttalande.

Svenska Self Deception kommer agera support även på konserterna i mars, däremot kommer banden What Now och Vera Cruz inte vara med, som var planen inför nästa helgs konserter. Vilka som ersätter är ännu inte klart.

Nya konsertdatum

6/3 Stockholm, Klubben - Fryshuset

7/3 Göteborg, Brewhouse

Köpta biljetter gäller för de nya konsertdatumen.

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA