x

Black Sabbath på väg att återförenas

Black Sabbath på väg att återförenas

Enligt NME har Black Sabbath-gitarristen Tony Iommi nu erkänt att han har repat med bandet och att alla fyra medlemmarna skulle vilja återförenas.

Iommi har tidigare sagt att han blivit felciterad och att en återförening skulle vara nonsens. Men efter att sångaren Ozzy Osbourne nyligen gick ut med att det fanns goda möjligheter till en återförening har gitarristen ändrat sig igen.

– Just nu pratar vi om det men vad som kommer att hända, vet jag inte. Det finns inget definitivt beslut om något just nu, men det är åtminstone på gång. Vi pratar, vi pratar med varandra. Vi har träffats, vi har repat och det var fantastiskt, sa Iommi till Planet Rock radio.

– Vi har inte meddelat något ännu eftersom inget är bestämt. Vi tar det lugnt, eftersom sådana saker har en tendens att slå tillbaka. "Ni sa att ni skulle återförenas, men det har ni inte." Så jag vet inte. Vi får se. Det skulle vara trevligt att tro att vi kunde, och jag tror att vi alla skulle vilja göra det, men det är lite mer invecklat än så, fortsätter han.

Om det blir någon återförening återstår att se.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA