x

Svensk dj-sensation mot Globen

Svensk dj-sensation mot Globen

Han återfanns nyligen på plats nummer sex på DJ Mags lista över världens för tillfället bästa dj:s och slog i och med det erkända artister som Swedish House Mafia, Afrojack och Paul van Dyk på fingrarna. Den svenske producenten Avicii, aka Tim Bergling, har på senare tid gått från klarhet till klarhet. I mars gör han sin hittills största solospelning, då han intar Globen i Stockholm.

Tim Bergling slog igenom stort 2010 med singeln "Bromance", som han släppte under pseudonymen Tim Berg. Låten har hamnat i topp 20 på topplistorna i Belgien, Nederländerna och Sverige. En version, med låttext, med titeln "Seek Bromance" släpptes kort därefter, och hamnade på UK Singles Chart och nådde nummer ett på den internationella Beatportlistan. Andra kända singlar från Tim Berglings olika projekt är "My Feelings for You" med Sebastien Drums, "Street Dancer", "Fade Into Darkness", "Levels" och "Blessed".

Till Globen kommer Avicii den 3 mars. Biljetterna släpps 7 november och finns från och med då att köpa via GAFFA.se/live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA