x

Roffe Ruff ställer ut

Roffe Ruff ställer ut

Den hemlighetsfulle Göteborgsrapparen Roffe Ruff släppte tidigare i år "Barrabas". Ett album som hyllades sönder och samman och som för närvarande ligger etta på Kritiker.se:s lista över årets bästa skivor. Nu har personen bakom Roffe Ruff på gång ett nytt projekt, men den här gången handlar det inte om musik.

29 – 30 november sker en vernissage i FRCTN Store på Kastellgatan i Göteborg. En utställning som visar upp akrylmålningar av och med hiphoparen från Mariaplan. Utställningen går under titeln "Fas 3" och sker i samarbete med Olofsson Management. Informationen lades upp på Roffe Ruffs hemsida stiladig.nu i slutet av oktober, tillsammans med en poster föreställande Roffe Ruff i en prästkrage och ett maskingevär över axeln.

Roffe Ruff, är en hiphop/reggae-artist från Majorna i Göteborg. Hans egentliga identitet är okänd då han på bilder alltid bär en ansiktsmask i form av en dödskalle.

Roffe Ruff har släppt två fullängdsalbum, en ep och ett flertal andra spår. Debutalbumet "Ormar i gräset" kom ut sommaren 2009 och ep:n "PanterParken", ett samarbete mellan Roffe Ruff och rapparen/producenten Hofmästarn, släpptes i augusti 2010. Roffe Ruff har även samarbetat med bland andra reggaeartisten Kapten Röd och rapparen Organism 12. Musiken släpps gratis via skivbolaget Stiladig.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA