x

GAFFA-Priset 2011 – läsarnas röst

GAFFA-Priset 2011 – läsarnas röst

Ett musikpris där GAFFAs läsare korar de soloartister och band som de tycker stått för de största musikaliska insatserna under 2011.

– Vi vet alla att landets artister särskilt uppskattar priser som kommer från fansen. Därför är vi glada att för andra gången presentera GAFFA-Priset, läsarnas röst, säger chefredaktör Johan Lothsson.

Totalt utdelas 12 priser fördelat på 6 svenska och 5 utländska kategorier där läsarna avgör vem som vinner, utöver läsarpriserna utdelas även GAFFA-redaktionens specialpris.

Du kan göra din röst hörd i omröstningen – lägg din röst på www.gaffa.se/priset så deltar du samtidigt i utlottningen av fina priser. Rösta innan den 24 november. Vinnarna offentliggörs i GAFFAs januarinummer 2012.

Förra året röstade 5 000 personer på sina favoriter och Håkan Hellström var inte överraskande bland de artister som fick flest priser. Vi förväntar oss att mer än 10 000 personer kommer att rösta i år.

GAFFA som lanserades som Sveriges nya musikmagasin i april 2010 har på rekordtid intagit en ledande position i musikvärlden med en upplaga på 40 000 magasin.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA