x

Se de sista bilderna på Amy Winehouse

Se de sista bilderna på Amy Winehouse

Se bilderna i galleriet.

Amy Winehouse dog den 23 juli i år av alkoholförgiftning, 27 år gammal. Strax före sin död tog den kanadensiske rockstjärnan Bryan Adams, som börjat en karriär som fotograf, vad som skulle bli de sista pressbilderna av den brittiska sångerskan – alltså de sista bilderna som Winehouse själv hade godkänt för pr-syften.

Bland bilderna finns albumomslaget till hennes kommande album "Lioness: Hidden Treasures" som släpps postumt den 5 december. Bilden visar sångerskan i ögonhöjd när hon tittar nedåt till vänster med ansiktets vänstra del mot kameran.

Bryan Adams kände Amy Winehouse personligen och har även fotograferat henne vid tidigare tillfällen. I en intervju med The Telegraph 2008 sa han följande om deras okända bekantskap:

– Låt mig säga något om hela det här Amy Winehouse-scenariot. Jag vet inte, ärligt talat, hur någon ens vet att jag känner henne – annat än att jag har fotograferat henne. Jag vill egentligen inte prata om det. Eftersom det är hennes privatsak. Förstår du vad jag menar?

Bryan Adams närvarade också under Amy Winehouse begravning.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA