x

Bieber i duett med Tinie Tempah

Bieber i duett med Tinie Tempah

Det var genom Twitter som tonårsidolen Justin Bieber meddelade om ett samarbete med Tinie Tempah inför Biebers julspecial.  

"Shooting this ITV Special for #UnderTheMistletoe here in London and u know I had to bring my guy @TinieTempah thru 4 a UK REMIX! #DrummerBoy", twittrar Bieber.  

"Under The Mistletoe" är Justin Biebers första julskiva och hans andra studioalbum. Usher, Busta Rhymes och Boys II Men är bara några av gästerna på skivan. Dessutom spelade Bieber in en nyversion av "All I Want For Christmas is you" med Mariah Carey. "Under The Mistletoe" släpptes i början av november och är uppföljaren till studioalbumet "My World 2.0". Utöver studioalbumen har Justin Bieber släppt en hel drös singlar och medverkat i en mängd tv-serier. 

Tinie Tempah var på Sverigebesök i fjolårets upplaga av Way Out West och släppte kort därefter debuten "Disc-Overy" som nominerades i Mercury Music Prize 2011. Tini Tempah samarbetar just nu med Coldplay-Chris Martin och Take That-Gary Barlow Inför nästkommande album. Artisten har tidigare samarbetat med Swedish House Mafia.     

"Disc-Overy" fick fem av sex stjärnor av GAFFAs Ametist Azordegan i oktobernumret 2010:

"Debutplattan vittnar om en stor lust gentemot musikskapandet och artisteriet. Ambitionen är att bli störst genom att vara mest, vilket genomsyrar spåren. De är omfångsrika och bastanta, produktionerna vill mycket och vill göra intryck." 

Läs hela recensionen här. http://e-pages.dk/gaffa/2010-10-SE/


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA