x

In Flames klubbturnerar

In Flames klubbturnerar

Knappt en vecka har gått sedan In Flames spelade för fullsatta Hovet och Scandinavium. Nu verkar bandet vara sugna på mer. I april kör hårdrockarna igång en Skandinavienturné, men till skillnad från de två senaste konserterna kommer spelningarna i vår att ske på betydligt mindre arenor. Så här skriver bandet om turnén:

– Tjena alla monsterdiggare!!! Nu ska vi ut o gigga i Sverige, Norge, Finland o Danmark. Det hör inte till vanligheterna att vi kör klubbturné på våra breddgrader men nu är det dags igen. Vi ser så jäääävla mycket fram emot att stå på en svettig scen nära dig. Kom o festa med oss, för fan vet när vi kommer nästa gång. 

In Flames är trippelnominerade i GAFFA-priset i kategorierna Årets svenska album, Årets svenska band samt Årets liveakt. Gå in här för att rösta.

Bandets senaste spelning på Hovet fick goda betyg av GAFFAs Tomasz Swiesciak, som utdelade hela fem av sex stjärnor till konserten: 

"Från första ton är In Flames taggade och visar på en outtröttlig energi som sällan visar sig sjunka. En starkare inledning får man leta efter och hela sju låtar från senaste plattan visar hur mästerliga bandet är på att skriva låtar anpassade till livesammanhang."

Läs hela recensionen här. 

 

In Flames Skandinavienturné startar den 10:e april på Folkets Park i Huskvarna och avslutas på Debaser Slussen i Stockholm den 2:a maj.

10.4 – Huskvarna – Folkets Park, Teaterladan

11.4 – Trollhättan – Folkets Hus

12.4 – Köpenhamn – Vega - Danmark

13.4 – Örebro – Klubb 700

14.4 – Linköping – Garden

15.4 – Karlstad – Nöjesfabriken

17.4 – Bergen – Peer Gynt Hallen – Norge

18.4 – Stavanger – Folken – Norge

19.4 – Trondheim – Stundenter Samfundet – Norge

21.4 – Åre – TV4 – Sport Arena

22.4 – Piteå – Norrmalmia 

24.4 – Umeå – Idun

25.4 – Gävle – Maxim

27.4 – Seinäjoki – Rytmikorjaamo – Finland

28.4 – Tampere – Pakkahuone – Finland

29.4 – Oulu - Järvenpää, Teatria – Finland

30.4 – Jyväskylä – Lutakko – Finland

2.5 – Stockholm – Debaser Slussen

 

Biljetterna släpps fredag 25 november klockan 9.00. Köp dem på GAFFA Live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA