x

Bruce Springsteen mot Ullevi

Bruce Springsteen mot Ullevi

Bruce Springsteen och The E Street Band är återigen klara för Ullevi. Efter några dagar av spekulationer står det nu klart att Göteborg får äran att ta emot Bossen. Spelningen sker den 27 juli.

Senaste mötet med Sverige, 2009, fyllde de tre Stockholms Stadion och biljetterna tog slut på nolltid. Året innan dess, 2008, bjöd de göteborgarna på en konsert på Ullevi. 

Så sent som igår skrev vi om att Bruce Springsteen med band även är på väg till Roskilde-festivalen, enligt den danska tidningen B.T. Detta är dock i skrivande stund ännu inte officiellt.

Bruce Springsteen slog igenom stort i mitten på 70-talet med albumet "Born to Run", och följde sedan upp med klassiska album som "Darkness on the Edge of Town", "The River" och "Born in the U.S.A.". 62-åringen har sålt över 120 miljoner skivor världen över samt vunnit en mängd priser, bland annat 20 Grammys, en Oscar, Polarpriset och en plats i Rock and Roll Hall of Fame. Hans senaste album, "The Promise", kom i slutet av 2010 och var en sammanställning av tidigare outgivna låtar.

Biljetter till Bruce Springsteen and The E Street Band på Ullevi släpps onsdag, 30 november, kl 09:00 och finns från och med då att köpa via GAFFA.se/live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA