x

Nytt Hultsfredssläpp

Nytt Hultsfredssläpp

Hultsfredsfestivalen fyller på med nya akter. I dag är det den franska electrohouseduon Justice, de engelska folkrockarna i Noah and the Whale samt det amerikanska synthpopbandet Future Islands som presenteras.

Justice är också bokade till den danska festivalen Northside samt har två enskilda spelningar i Sverige i början på mars nästa år: en i Stockholm och en i Göteborg. Noah and the Whale släppte sitt tredje album "Last Night on Earth" i våras och Future Islands gör sin allra första spelning i Sverige någonsin i Hultsfred nästa sommar.

Arrangören bytte i september datum för Hultsfredsfestivalengenom att flytta bak den en månad. Nästa år är det 14 – 16 juni som gäller. Då är det åter dags för de småländska skogarna att ta emot festivalsuktande människor. GAFFA kommer givetvis vara på plats för att rapportera.

Tidigare har arrangörerna hälsat:

"Förvänta er en kvalitativ blandning av större etablerade namn samt varsamt utvalda nya akter."

Årets Hultsfredsfestival skedde 14-16 juli och bjöd på bland andra Morrissey, The Prodigy, Bootsy Collins, Melissa Horn, Crystal Castles, Suede, Primal Scream, Beady EyeDuck Sauce och OFWGKTA (bilden).

Biljetter till festivalen kan köpas via GAFFA.se/live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA