x

Springsteen klar för Roskilde

Springsteen klar för Roskilde

Förra veckan skrev GAFFA att The Boss ryktades komma till Roskildefestivalen. Nu är det bekräftat. På Bruce Springsteens hemsida går det nu att läsa flera europeiska datum, bland dessa ett besök på Skandinaviens största festival.  

Den 7 juli spelar Bruce Springsteen med sitt E Street Band för första gången på den danska festivalen, och blir därmed en av Roskildes största dragplåster.

Bruce Springsteen kommer även till Göteborg i sommar. Den 27 juli spelar han på Ullevi och biljetter till konserten släpps nu på onsdag. Förra gången Bruce Springsteen spelade i Sverige var 2009 då han gjorde tre konserter på Stockholm Stadion.  

Totalt är 27 Europadatum spikade enligt Springsteens hemsida. Dessutom kan man på samma sida läsa att produktionen av en ny skiva är snart klar och att det har bestämts ett preliminärdatum för releasen. Denna är dock ännu inte offentliggjord. 

Roskildefestivalen pågår mellan den 5 – 8 juli nästa år, med uppvärmning 1 – 4 juli. Biljettförsäljningen till festivalen startar 1 december.  

Biljetter till Bruce Springsteen and The E Street Band på Ullevi släpps onsdag, 30 november, kl 09:00 och finns från och med då att köpa via GAFFA.se/live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA