x

Beady Eye öppnar för Oasis-låtar

Beady Eye öppnar för Oasis-låtar

Liam Gallagher kan tänka sig att spela några Oasis-låtar under nästa år, rapporterar den brittiska musiktidningen NME. I en intervju med den amerikanska radiostationen Live 105 sa han följande:

– I mitt mentala finns inte Oasis längre. Vi har alltid trott på vårt album, och vi kommer inte spela några gamla låtar och det håller vi fast vid fram till slutet av året.

Men nästa år kan det bli andra bullar. Den gamle Oasis-sångaren utesluter inte möjligheten att framföra några av de gamla klassiska Oasis-dängorna.

– Kanske att vi nästa gång vi spelar, nästa år med det nya albumet, slänger in några stycken, vem vet. Men jag tycker att vi har klarat oss okej utan att spela dem. Jag har ingen lust att spela dem för tillfället, om jag ska vara helt ärlig. Jag har hört dem tillräckligt.

Liam anser att han har lika mycket rätt att spela gamla Oasis-låtar, trots att det var hans bror Noel som skrev de flesta av dem.

– Om jag ville spela dem så hade vi spelat dem. Jag känner att de är mina låtar lika mycket som Noels, oavsett om jag skrev dem. Det är som Elvis, du skulle hata killen som skrev Elvis låtar om han sjöng dem, eller hur? Du skulle inte fatta vad fan det var som pågick. Om jag vill spela dem, så spelar jag dem.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA