x

Madonna, M.I.A. och Nicki Minaj samarbetar

Madonna, M.I.A. och Nicki Minaj samarbetar

Ryktena om Madonnas nya album har florerat i både tidningar, sociala medier och bloggar. För ett par veckor sedan dök till och med en låt upp, "Give Me All Your Love", som visade sig vara en demoversion av den första singeln på albumet. 

Flera rykten har även talat om att M.I.A. och Nicki Minaj är gäster på den läckta låten, trots att man endast hör Minaj.

Nu har emellertid M.I.A. bekräftat via Twitter att de tre jobbar ihop:

"summond to NYC by bitchesses > MADONNA and @NICKIMINAJ > cofffffiiiiiiieeeeeeeeee it iz a good day to get me tho trustttt bitches".

Andra medverkande på skivan är The Jackie Boyz, som hjälpte till att skriva singeln "Revolver" från samlingsalbumet "Celebration", och Diagram of the Heart.

Albumet beräknas släppas till våren och blir uppföljaren till "Hard Candy" från 2008. William Orbit, som tidigare jobbat med Madonnas framgångsrika album "Ray of Light" och "Music", är även denna gång producent på skivan. 

Förutom att spela in ny musik debuterade Madonna för några månader sedan som långfilmsregissör med filmen "W.E", som hade världspremiär på filmfestivalen i Venedig i september. Till sin hjälp hade Madonna regissören Alek Keshishian, som fick sitt genombrott med dokumentären "Madonna: Truth or Dare" från 1991. Soundtracket till filmen skrevs av William Orbit och Madonna, i samarbete med Abel Korzeniowski.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA