x

Markus Krunegård släpper nytt album

Markus Krunegård släpper nytt album

Igår presenterades Markus Krunegård som en av de uppträdande på den stundande P3 Guld-galan, där han kommer att framföra den helt nya singeln "Everybody Hurts". Via popartistens hemsida och Facebook kan man nu läsa sig till ett kommande skivsläpp. På markuskrunegard.se är en tidslinje uppritad där datumet 28 mars bär på ordet "albumrelease", kort och gott. Vad skivan har för titel framgår inte i nuläget.

Idag står det även klart att Markus Krunegård agerar dragplåster under nästa års Umeå Open. Konserten på inomhusfestivalen i mars är av exklusiv börd, då han endast gör tre framträdanden under våren i eget regi. Umeå Open sker nästa år mellan 26 – 31 mars och har sedan tidigare bokat till sig bland andra Thåström, Anna Ternheim och Deportees.

I nuläget, och sedan en tid tillbaka, ligger dock all fokus på Serenades. Ett projekt Markus Krunegård har tillsammans med Adam Olenius från Shout Out Louds. Dessa två beger sig ut på turné i början av december, och stannar till i fyra svenska städer.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA