x

Spela in låt med Hoffmaestro

Spela in låt med Hoffmaestro

Hoffmaestro har gjort ett utkast till en låt för Musikhjälpen. Nu är tanken att alla som vill får medverka på låten. Med hjälp av ett webbprogram går det att lägga på olika ljud som till exempel en handklapp, körsång eller instrument. Alla som bidrar får också vara med på singelns omslag.

– Vi har alltid haft en tight kontakt med våra fans och nu fick vi chansen att engagera dem samtidigt som vi stödjer en viktig sak – nämligen alla flickors rätt till utbildning. Dessutom tycker vi att det var en annorlunda, kul grej och att det kan bli intressant musikaliskt när vi låter fansen bidra, säger Hoffmaestro i ett pressmeddelande.

När låten är färdig ska den att säljas digitalt och alla intäkter kommer oavkortat gå till Musikhjälpen.

Här kan du spela in ljud till låten.

Musikhjälpen arrangeras i år i Göteborg och drar igång om en vecka. Måndag 12 december kl. 18.00 blir Jason Diakité, Kodjo Akolor och Gina Dirawi inlåsta i en glasbur på Gustaf Adolfs torg. De tre kommer sedan inte att lämna buren på en vecka. Hoffmaestro framför den nya låten – komplett med fansens inlagda bidrag – på lördag den 17 december.

Även i år bidrar GAFFA till årets Musikhjälpen. Datumet och tiden att hålla utkik efter är torsdagen den 15 december klockan 12.15. Förra året bidrog vi med signerade fotografier av Robyn, Håkan Hellström, Kristian Anttila och Nina Persson.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA