x

Skogsröj med Alice Cooper

Skogsröj med Alice Cooper

Rockfesten Skogsröjet i Östergötland presenterar idag ännu en artist i 2012 års line-up, och det är ingen mindre än Alice Cooper. 

"Det är med stor glädje och med mycket stolthet som vi kan erbjuda vår fantastiska publik en legend och världsartist som Alice Cooper. Det är en dröm för mig som festivalgeneral som gått i uppfyllelse", skriver arrangören Stefan Arvidsson på festivalens hemsida. 

De senaste två åren har Alice Cooper varit aktuell med turnéer med Rob Zombie, engagerad i sitt radioprogram "Planet Rock", spelat tillsammans med Slash och nyligen släppt uppföljaren av 36 år gamla "Welcome to My Nightmare".

Tidigare i år blev Alice Cooper invald i Rock 'n' Roll Hall of Fame, tillsammans med artister som Tom Waits och Neil Diamond.

Alice Cooper spelade på Sonisphere 2010. GAFFAs Mathias Skeppstedt var där och blev positivt överraskad av showen:

"Det är svårt att misslyckas med en öppning som Schools out, No More Mr Nice Guy och Eighteen. Alice har publiken med sig med en gång och det är ett förvånansvärt bra band han har med sig, inte alls lika tungrodda som jag hade väntat mig." Läs hela recensionen här.  

Följande artister är klara sedan tidigare: Anvil, Astral Doors, BADMOUTH, Bonfire, Faster Pussycat, Kingdom Come, L.A. Guns, NitroDive, Sator, Sister Sin och Ted Poley.

Skogsröjet har funnits sedan 2006 i orten Rejmyre i Östergötland. Festivalen äger rum 10 och 11 augusti 2012. Biljetter finns att köpa nu på GAFFA Live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA