x

Svenska popeliten ger stödkonsert

Svenska popeliten ger stödkonsert

Nu ställer delar av Sveriges popelit upp för att hjälpa till att dra in pengar till årets Musikhjälpen. På torsdag den 15 december arrangeras en stödkonsert på Stora Teatern i Göteborg där artister som Anna Ternheim, Jens Lekman, Moto BoyAnna JärvinenJonathan Johansson och Maria Andersson från Sahara Hotnights uppträder. Artisterna kompas av Augustifamiljen, kända som bland annat Håkan Hellströms liveband samt husband i tv-programmet "På spåret".

Intäkterna från stödkonserten går oavkortat till Musikhjälpen. Biljetter säljs i glasburen på Gustav Adolfs Torg i Göteborg och kostar 275 kronor.

Musikhjälpen arrangeras i år i Göteborg och drog igång i går klockan 18.00. Inlåsta programledare i glasburen på Gustaf Adolfs torg är Jason Diakité, Kodjo Akolor och Gina Dirawi.

Även i år bidrar GAFFA till Musikhjälpen. Datumet och tiden att hålla utkik efter är torsdagen den 15 december klockan 12.15. Förra året bidrog vi med signerade fotografier av Robyn, Håkan Hellström, Kristian Anttila och Nina Persson.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA