x

Ny låt från Miike Snow

Ny låt från Miike Snow

Miike Snow är den svensk-amerikanska trion som fick sitt stora genombrott med hitten "Animal", 2009. Under våren nästa år släpper gruppen uppföljaren till den självbetitlade debuten, men innan dess ett provsmak med låten "Devil's Work", se video nedan. Den första officiella singeln kommer dock ut 23 januari. 

Miike Snow har tidigare arbetat med artister som Madonna, Britney Spears och Kylie Minouge. I januari mottog trion priset European Border Breakers för framgångarna utanför Sveriges gränser.

Tidigare i år spelade Miike Snow på Münchenbryggeriet i Stockholm, en spelning som fick betyget fem stjärnor av GAFFAs Özgur Kurtoglu: 

"Såhär stora, såhär populära har Miike Snow alltså hunnit bli på ungefär ett och ett halvt år, och bandet ser till att både de och publiken får njuta av festen så länge den får lov att pågå. Trion har lyckats skapa ett popmonster som inte skyr sig från att leka Muse när andan faller in eller ser det som omöjligt att utmana en till synes glad Tiësto med bländade ljus och smattrande danslåtar." Läs hela recensionen här.

Miike Snow – "Devil's Work"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA