x

Thåström-dokumentär visas på tv

Thåström-dokumentär visas på tv

Förra veckan kunde GAFFA meddela både titel och datum på Thåströms efterlängtade nya album. Uppföljaren till "Kärlek är för dom" har döpts till "Beväpna dig med vingar" och når affärerna den 15 februari.  

Som uppvärmning till albumreleasen visar SVT2 en dokumentär om Thåström, vilken ska innehålla livelåtar från sommarens spelning på Way Out West, backstage och prodrepmaterial samt en nyinspelad intervju. Dokumentären sänds lördagen den 7 januari, klockan 19.00.

Way Out West-spelningen var mycket uppskattad hos GAFFAs recensent Fredrik Van Der Lee, som gav den betyget fem av sex stjärnor.

"Jag ville bara skriva ett par korta rader och tacka dig så hemskt mycket för att du ville spela för oss i Slottsskogen i dag. Jag ville, framförallt, tacka för att du fick en trött gammal tvivlare som jag att dra på smilbanden av ren glädje", hälsade Fredrik till Thåström i sin recension, som du kan läsa i sin helhet här.

"Beväpna dig med vingar" blir Thåströms nionde soloskiva och med den ger han sig ut på en 20 spelningar lång turné genom Sverige, Danmark, Norge och Finland mellan 26 februari och 18 april.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA