x

Carola och Uggla i duett

Carola och Uggla i duett

Man har kunnat se dem välja och vraka artister i TV4:s "The Voice". Nu har även Carola och Magnus Uggla spelat in en låt tillsammans. Spåret heter "Jag vill ha dig baby" och är en ny version av låten med samma namn från Magnus Ugglas senaste verk "Innan filmen tagit slut".

Samarbetet dem emellan tog spinn när Magnus Ugglas originalpartner i låten – Edith Backlund – fick sångförbud till och med mars. Då man hade för avsikt att släppa "Jag vill ha dig baby" som singel efter nyår tillfrågade Uggla sin nya "The Voice"-partner, med ett ja till följd.

– Det känns skitkul att Carola sjunger på den här låten, hon har ju ändå en av Sveriges bästa röster. Hon hade lätt kvalat in i Team Uggla!, hälsar Uggla i ett pressmeddelande.

Den svenska kritikerkårens åsikter om "Innan filmen tagit slut" har resulterat i både ris och ros. GAFFAs Robert Lagerström nöjde sig med två av sex stjärnor och menar att "Magnus Ugglas artonde album känns mest tomt och lättviktigt. Men kommer säkerligen att fungera i radioskvalet." Till recensionen.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA