x

bob hund-omslag kapat

bob hund-omslag kapat

På bob hunds omslag till det kommande albumet "Låter som miljarder" ser man en rad företagsannonser. Det handlar om fejkföretag som gruppens ständige omslagsskapare, Martin Kann, har hittat på. Vad han och bob hund inte tänkte på var att köpa rättigheterna för de domännamn som även omslaget visar upp. Göteborgsbandet Swedish for Beginners tog tillfället i akt att lägga beslag på adresser som www.soendmarcks.se och www.nasbyvvs.nu för att genom de sidorna länka till sin musik på Spotify, skriver P4 Sjuhärad.

– Om inte jag tar chansen att registrera domänerna, så hade nån annan gjort det, inom några minuter, så det vara bara att slå till, säger Thomas Jansson, keyboardist i Swedish for Beginners till P4 Sjuhärad.

Strax efter klockan elva idag byttes omslaget på bob hunds kommande skiva ut på bandets hemsida. Om det har med Swedish for Beginners snillrika kapning är ännu oklart. När P4 Sjuhärad sökte Martin Kann för en kommentar ställde han sig frågande till incidenten.

– Jaha? Åh fan! Där ser man. Jag har levererat flera olika arbetskopior av omslaget som har varit ute och florerat. Men jag vet faktiskt inte riktigt vad du pratar om. Jag måste kolla med bandet innan jag kan kommentera det här.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA