x

Summerburst fyller på

Summerburst fyller på

Igår bekräftade Summerburst att Adrian Lux är klar både för Göteborg och Stockholm. Idag var det nykomlingen Alessos tur att komma ut i rampljuset.

Alesso (bilden) scendebuterade för cirka ett år sedan och har släppt musik via Sebastian Ingrossos skivbolag Refune Records. När Alesso kliver ut på Summerbursts scen i Göteborg, i början av juni, sker det på hemmaplan. Alesso gör även Summerburst Stockholm, två veckor senare.

Gårdagens släpp, stockholmsbördige Adrian Lux, slog igenom 2010 med "Teenage Crime", som släpptes i samarbete med dj:n och producenten Axwell. Efter genombrottet fick Adrian Lux stor uppmärksamhet på forum och i bloggar med låtarna "Strawberry" och "Can't Sleep", som även hördes i tv-spelet "FIFA 11". Han har även gjort remixer för Britney Spears och Alexis Weak och under sommaren, 2011, släppte han singeln "Boy" med Rebecca och Fiona. Adrian Lux gör både Summerburst Göteborg, som sker mellan 1-2 juni, och Summerburst Stockholm, som pågår 15-16 juni.

Dansmusikfestivalen har sedan tidigare bokat till sig Calvin Harris, Axwell, Avicii och Sebastian Ingrosso. Den senare är dock endast klar för Stockholm.

Köp biljett till båda festivalerna via GAFFA.se/live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA