x

De uppträder på Manifestgalan

De uppträder på Manifestgalan

Den 3 februari är det åter dags för Manifestgalan, som i år sker på Nalen i Stockholm. Under kvällen kommer Svenska Oberoende Musikproducenter att uppmärksamma och premiera förra årets bästa oberoende musik i Sverige.

Idag presenterar arrangören vilka som uppträder på galans efterfest, som även den sker på Nalen. Där ser man Amanda Mair (bilden), ett av 2012:s stora hopp, som släpper sin debutplatta i vår på skivbolaget Labrador. Hon är även intervjuad för GAFFAs kommande februarinummer. Asha Ali, Ane Brun och Masquer gör gemensam sak under kvällen. Tillsammans kallar de sig för No Silence och arvodet för spelningen skänks till projektet No Silence, ett ideellt initiativ där alla intäkter går till Panzisjukhuset i östra Kongo. Kristofer Åström bjuder på en förreleasekonsert. Hans kommande album, "From Eagle to Sparrow" släpps den 24 februari. Även Her Bright Skies – för närvarande aktuella med "Ghosts of the Attic" visar upp sig på efterfesten.

Själva galan hålls av Cecilia Nordlund och Micke Wranell och kommer att livestreamas med ljud och bild i samarbete med Gimme Indie.se

Biljetter till Manifestgalan går att köpa via GAFFA.se/live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA