x

Pulled Apart by Horses till Sverige

Pulled Apart by Horses till Sverige

För sjunde året i rad arrangeras festivalen Popadelica i Huskvarna. Idag presenteras den sjätte klara akten: Pulled Apart by Horses.

Hardcorebandet är kända för sina vilda liveframträdanden och i vår står de alltså på scen i Folkets Park. Bandet är just nu aktuella med singeln "V.E.N.OM.", första singeln från nya albumet "Tough Love" som släpps på måndag.

Pulled Apart by Horses bildades i slutet av 2007 i Leeds och består av Tom Hudson, James Brown, Robert John Lee och Lee Vincent. De släppte sin första singel, "I Punched a Lion In the Throat", i början av 2009 och i juni 2010 gavs det självbetitlade debutalbumet ut. Albumet fick fyra av sex stjärnor av GAFFA, och recensenten Johannes Ådén Bygdell skrev bland annat att "Pulled Apart by Horse är inget som dina föräldrar vill att du ska lyssna på". Bandet har sedan dess turnerat med band som Muse och Biffy Clyro.

Popadelica äger rum i Huskvarna den femte maj i vår. Klara artister sedan tidigare är Kapten Röd, Den Svenska Björnstammen, The Good Natured, Honningbarna och We Love Machines.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA