x

Putte i Parken lanserar dansscen

Putte i Parken lanserar dansscen

Putte i Parken presenterar idag ett nytt klubbkonceptet på festivalområdet, och redan nu är följande artister klara: David Tort, Swanky Tunes, Dimitri Vangelis & Wyman, Lunde Bros. och Disfunktion.

David Tort är en dj från Barcelona, även känd som "The God of Electro". Under sina 20 år som producent har han varit med och byggt upp den elektroniska musikscenen i Spanien.

Swanky Tunes från Ryssland började experimentera med electromusik tillsammans 1998. Idag har duon släppt sina remixer på några av världens största skivbolag, och deras senaste egna låtar har gästats av namn som Tiesto, David Guetta och Swedish House Mafia.

Dimitri Vangelis & Wyman är en ny svensk producentduo. Den stockholmsbaserade duon har bara jobbat ihop i elva månader, men under den tiden har de bland annat lyckats med tre topplaceringar på Beatport.

Lunde Bros. är två bröder från Stockholm som har producerat musik sedan 2008. Vintern 2010 släppte de sin första låt, en remix av Norman Doray & David Tort "Chase the Sun", och den följdes senare upp av en ep.

Disfunktion, bestående utav Barteld Frech & Mike Tielemans, är en duo ifrån Holland. De släppte i höstas låten "Chasing Clouds Away" tillsammans med Stephen Pickup.

Putte i Parken, som i år har flyttat från Karlskoga till Karlstad, äger rum 4-7 juli. Biljetter finns att köpa på GAFFA Live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA