x

Turbonegro till Borlänge

Turbonegro till Borlänge

Idag gick Peace & Love ut med tre nya akter från den hårdare skolan. Klara för sommarens festligheter i Borlänge är Clutch, Sparzanza och Turbonegro.

Den sistnämnda gruppen står numera med en ny sångare. Den tidigare frontmannen, Hank von Helvete, lämnade Turbonegro 2010 och är nu ersatt med Tony Sylvester (bilden), som man tidigare har kunnat höra i det brittiska bandet Dukes of Nothing.

– Det är lite mer smuts i min pipa, men som gammalt fan av gruppen vill jag poängtera till alla Turbojugends att arvet är i säkra händer, lät Tony Sylvester meddela till musiktidningen Kerrang i juni, 2011.

2009 var senast Turbonegro besökte Borlänge-festivalen. Lagom till årets festival släpper norrmännen, och britten, en helt ny skiva. Enligt peaceandlove.se hör man på den ett band som "har lagt lite av punken på hyllan till förmån för riktigt skön och skitig rock 'n' roll."

Peace & Love sker i år 26/6 – 30/6 och har sedan tidigare bokat till sig bland andra Lars Winnerbäck, Skrillex, Veronica Maggio, Kent, Wolfmother, Arch Enemy, med flera.

Köp biljetter via GAFFA.se/live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA