x

Hultsfred bokar The Vaccines

Hultsfred bokar The Vaccines

Hultsfredsfestivalen forsätter fylla på med brittiska band och nu har man gjort klart med indie-rockarna från London, The Vaccines.

I samband med en spelning i Stockholm, förra året i december, mottog gruppen GAFFA-priset för "Årets Utländska Nykomling", framröstade av tidningens läsare. Bandet tog tillfället i akt att tacka sina fans.

– En riktigt trevlig överraskning. Jag skulle vilja ge dem någon slags fest förmodligen, skaka deras händer en efter en, sa Freddie Cownan till GAFFAs reporter Christian Ploog.

The Vaccines formades 2010 och släppte året efter sin första skiva "What Did You Expect from the Vaccines", som tagit bandet till stora höjder och inneburit en hel del turnerade, vilket även för bandet till Hultsfred nu i sommar för en chans att återgällda sin glädje efter det vunna priset.

– Vi är väldigt glada. Det är fint att veta att människor i Sverige älskar oss lika mycket som vi älskar Sverige, säger Pete Robertson till GAFFA.

Bandet kunde också avslöja att det finns planer på ett album. Men att de heller inte ville stressa fram något och att turnén betytt mycket.

– Jag tror att vi det senaste året har fokuserat så mycket på att bli ett bra liveband att vi efter så många konserter faktiskt blev det. Även om vi fortfarande är fokuserade på det, är vår huvudfokus nu på nästa album, säger Freddie Cownan till GAFFA.

Köp biljetter till Hultsfredsfestivalen på GAFFA live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA