x

Laleh spelar i Karlskrona

Laleh spelar i Karlskrona

Nu är det bestämt att även Laleh dyker upp i Karlskrona i sommar. Den femte augusti kliver hon upp på scenen i den vackra gamla bastionen.

- Redan långt innan jul började vi jobba på att få hit Laleh, avslöjar Robin Åkerman på Paraply produktion. Hon gör bara ett begränsat antal spelningar i sommar och är dessutom väldigt noga med att allt från staden och konsertarenan till upplägget i stort ska passa henne.

Efter att de skickat över bilder inifrån Bastion Aurora och över Kungsbron tackade hon ja.

I februari 2005 släppte Laleh sin första singel, "Invisible". Samma år kammade hon hem Grammisgalans pris för "Årets svenska kvinnliga artist", "Årets svenska nykomling" och "Årets producent". Förra året medverkande hon i TV4s produktion "Så mycket bättre" och nu är hon skivaktuell med albumet "Sjung" som släpptes tidigare i år.

Tidigare under sommaren, närmare bestämt mellan den 13-14 juli, pågår även Hasslöfestivalen i Karlskrona, bland annat på Bastion Aurora. Den arrangeras i år för trettonde gången av Paraply produktion, Hasslö GOIF och Hasslö Musikförening. Klara artister är bland andra Hoffmaestro, Status Quo, Mikael Wiehe, Vapenbröder och Melodifestivalvinnaren Loreen.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA