x

Blogga backstage på Roskilde

Blogga backstage på Roskilde

Vill du tillsammans med GAFFAs redaktion bevaka årets Roskilde-festival? Vill du göra din röst hörd inför tusentals läsare samtidigt som du strosar runt backstage och hänger med kändisar?

Då bör du stanna upp och koncentrera dig nu, för i ett samarbete mellan GAFFA och Roskilde kommer vi löpande att välja ut ett antal bloggare som får göra just det. Allt du behöver göra är att anmäla din blogg här och visa prov på att just du har vad som krävs. Sen är det bara att skriva, filma, fota, twittra ... ja helt enkelt visa att det är din blogg som gäller.

Vi kommer att välja ut favoriter löpande och slutligen presentera vinnarna i slutet av maj. Och kom ihåg, det behöver inte vara en blogg, det kan även vara en Youtube-kanal eller ett Flickr-galleri.

Anmäl dig här och nu och bli den som går hela vägen till Roskildes backstage-område. Du har fram till sista april på dig.

På GAFFAs Roskilde-sajt finner du dessutom från och med idag och festivalens slut allt du behöver veta i form av nyheter, recensioner och annat.

Lycka till!


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA