x

Peace & Love släpper nya namn

Peace & Love släpper nya namn

Idag släpper Peace & Love-festivalen ytterligare fyra nya artister, alla svenska. Det handlar om Thåström, The Soundtrack of Our Lives, Nationalteaterns Rockorkester och The Nomads.

Det har ryktats om huruvida The Soundtrack of Our Lives är ute på sin sista resa som band eller inte. Sångaren Ebbot Lundberg har tidigare sagt att nya albumet blir det sista, och att bandet har gjort sitt. Samtidigt berättade han följande för Metro i dagarna:

– Livebiten kan vi absolut inte säga nej till. Vi försvinner ett tag till ett annat solsystem men sedan kommer vi kanske tillbaka.

Fortsättning följer, men en sak är säker, bandet kommer att stå på en scen i Borlänge i sommar. Det kommer som sagt även albumaktuella garagerockarna i The Nomads att göra. Deras nya skiva "Solna" släpps den 21 april och från och med på torsdag kan du läsa recensionen av den här på GAFFA.se.

Peace & Love äger rum den 26 till 30 juni och klara artister sedan tidigare är bland andra: Rihanna, Skrillex, Regina Spector, Kent och Bloc Party.

Köper biljett till evenemanget gör du smidigast här.

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA