x

Ny video med The Hives

Ny video med The Hives

Idag släpps The Hives nya video till singeln "Go Right Ahead". Videon är inspelad i Benny Anderssons studio Riksmixningsverket där även stora delar av det kommande albumet "Lex Hives" spelades in. Bandet var det första som spelade in i den nya studion som ligger i centrala Stockholm.

Howlin' Pelle som är sångare i bandet berättade på bandets hemsida att videon börjar med att bandet går in i studion första dagen, andra veckan av inspelningarna. De riggade upp kameror i studion för att det skulle bli naturligare än många andra rockvideos.
– Saken var även den att vi hade varken tillräckligt många händer eller munnar för att kunna göra allt själva på en och samma gång, berättar Pelle. Därför är det nära och kära till oss som blivit tillsatta för detta och syns i videon.

Även den påhittade (?) person som The Hives kallar Randy Fitzsimmons och som enligt bandmedlemmarna ska ha grundat The Hives samt skrivit alla låtar ska enligt uppgift synas bärandes mask i videon.

The Hives gör sin första officiella konsert 31 maj på Siesta-festivalen i Hässleholm. Albumet "Lex Hives" släpps dagen efter, den 1 juni.

Din biljett till Siesta-festivalen kan du köpa på GAFFA live

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA