x

Kentbutik slår upp portarna

Kentbutik slår upp portarna

Om man är ett riktigt stort fan av Kent är det absolut nödvändigt att bege sig till Eskilstuna den 31 maj. Förutom att bandet då spelar på Lokomotivet kommer en pop-up-butik med Kent-merch att öppna i stadens galleria Cityhuset.

– Vi är jätteglada över förtroendet att få sälja gamla dyrgripar men även de nyaste prylarna, och hoppas att många hittar hit under sommaren, säger Anders Rydberg, butikschef.

Butikens 35 kvadratmeter kommer bland annat att fyllas med rariteter från tidigare turnéer, ny merchandise för årets spelningar och givetvis bandets senaste album "Jag är inte rädd för mörkret", som släpptes den 25 april. Skivan gick redan veckan efter släppet rakt upp som etta på albumlistan.

Så här skrev GAFFAs Daniel Magnusson om nya skivan:

"Inga elektroniska utflykter mer live, inga svidande Kent-parodier mer rakt på sak, jämnt tempo, och det via spår som slutligen får en att gunga in i en sorts Kentifierad bubbla. Den ärrade veteranen ler ikapp tillsammans med den nya generationen. En lyckad kompromiss. Jocke Berg med vänner har hittat sin trygga plats." Till recensionen

För den som vill uppleva den Kentifierade bubblan och inte lyckats få tag i en biljett till någon av årets Kentkonserter finns det fortfarande en chans att få se dem den 31 maj – det är nämligen den enda datumet som ännu inte är slutsålt. Köp biljetter via GAFFA.se/live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA