x

Big Boi släpper uppföljare

Big Boi släpper uppföljare

Antwan Patton, mer känd som rapparen och producenten Big Boi ur bandet OutKast, har nu släppt datumet till sitt nya soloalbum. På Twitter uppger han att albumet kommer att heta "Vicious Lies and Dangerous Rumors" och att skivan finns tillgänglig den 13 november i år.

Det här blir blir Big Bois andra album i ordningen efter debuten "Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty" från 2010.

Både Big Boi och OutKast-partnern André 3000 har börjat trampa egna vägar, efter att ha varit aktiva med bandet sedan år 1992. Debutalbumet kom år 1994 och hette "Southernplayalisticadillacmuzik" och sedan dess har gruppen gått från klarhet till klarhet.

Men bara för att bandet ligger på is, betyder det inte att medlemmarna sitter still och rullar tummarna. André 3000 har nyligen blivit klar för rollen som rocklegenden Jimi Hendrix i en film och Big Boi fortsätter att agera producent och musiker. Det ryktas också om att OutKast kommer att samla sina krafter inom kort och släppa nytt material inom en snar framtid.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA