x

Swedish House Mafia tackar för sig

Swedish House Mafia tackar för sig

Kommande turné blir Swedish House Mafias sista, hälsar trion via sin hemsida:

 "Idag vill vi dela med oss av nyheten att den turné vi nu påbörjar blir vår sista. Vi vill tacka varenda person som hängde med oss på den här resan. 'We came, we raved, we loved'

// Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso"

Konserten på Friends Arena, 24 november, blir med andra ord den framgångsrika housekonstellationens sista på svensk mark. Förutom det har gruppen även för avsikt att visa upp sig på Milton Keynes Bowl i England, 14 juli och Ushuaia på Ibiza med ett rullande schema som sträcker sig mellan 4 juli och 29 augusti.

Sedan Swedish House Mafia släppte albumet "Until One", 2010, har trion haft fullt upp med att turnera världen över. De har bland annat spelat inför ett fullsatt Madison Square Garden (biljetterna sålde slut på under tio minuter) och dessutom blivit Grammy-nominerade i USA. Hemma i Sverige fick trion 2011 års musikexportpris med motiveringen:

"Genom sina framgångar har de riktat strålkastarljuset mot Sverige och därigenom bidragit till svensk export. Swedish House Mafia har under 2011 befäst sin starka internationella position som världsledande djs."  

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA