x

Justin Bieber till Sverige

Justin Bieber till Sverige

44 miljoner fans på Facebook, 24 miljoner följare på Twitter och 2,9 biljoner visningar på YoTube. Siffror som talar sitt tydliga språk: Justin Bieber är stor, kanske en av de största nu levande popstjärnor och i april kommer han till Sverige.

Kanadensaren, som föddes 1994, albumdebuterade 2010 med My World 2.0. Albumet företräddes av singeln Baby, som gjorde världssuccé under februari 2010. Musikvideon till låten Baby är just nu det mest visade och diskuterade videoklippet på YouTube.

Justin Bieber har även hunnit ge ut självbiografin Justin Bieber: Min Historia (originaltitel: Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story). Men för närvarande är det ett nytt album som står på tapeten. Skivan heter Believe och GAFFA tyckte följande:

"Materialet på Believe lär få en stor klick att dansa lite längre än en sommar. Det är knappast någon uppseendeväckande uppryckning a la Timberlakes FutureSex/LoveSounds, men här finns potential; smäktande ballader och vibrerande, stora och imponerande ljudmönster. R'n'b anno 2012 och snygg upphackad electro. Tyvärr stannar Bieber lite ofta med blicken vid naveln och lutar sig bekvämt mot snygga samarbetspartners och fläckfri produktion." Till recensionen.

Till Globen kommer Justin Bieber 22 april. Biljetter släpps 6 juli.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA