x

Lana Del Rey besöker Stockholm

Lana Del Rey besöker Stockholm

Omtalad, hajpad, dissad, modell för svensk klädjätte och sålt två och en halv miljon album. Nu är också Lana Del Rey redo för spelning i Sverige. 8 april kan man se henne på Annexet i Stockholm.

I januari i år släpptes Lana Del Reys andra album Born To Die. Nu i november är artisten åter skivaktuell när Born To Die ges ut på nytt, den här gången tillsammans med sju nya låtar. Releasen bär undertiteln Paradise Edition och kommer förutom hennes andra album innehålla en bonus-ep med ny musik.

GAFFAs Fredrik Franzén tyckte följande om originalskivan:

"Ja, singlarna är som bekant både fantastiska och sensationellt avskalade och auditivt dynamiska för att vara populärmusik. Lana Del Rey, som här sjunger med total närvaro, bäddas respektfullt in i en tung, retrofuturistisk atmosfär som är omöjlig att värja sig mot. Men efter fyra låtar händer något. Närvaron mattas av, sången övergår stundtals i någon form av tafflig rap, och de alltmer såsiga låtarna glider ihop i en gegga. Det håller helt enkelt inte hela vägen." Till recensionen.

Biljetterna till Lana Del Reys kommande konsert på Annexet släpps 5 november och kan från och med då köpas via GAFFA.se/live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA