x

Mumford and Sons till Stockholm

Mumford and Sons till Stockholm

Albumaktuella Mumford and Sons kommer till Sverige den 10 april. Men på grund av enormt biljettryck har man valt att flytta konserten från Cirkus till Annexet i Stockholm. Nytt biljettsläpp sker 30 november, klockan nio, hälsar bokningsbolaget Luger.

Spelningen kommer att vara bandets första i Sverige med det nya albumet Babel i bagaget. I somras gjorde bandet en bejublad spelning på Peace & Love-festivalen i Borlänge . Det var egentligen på Hultsfred-festivalen Mumford and Sons skulle spela, men efter att sångaren Marcus Mumford brutit handen och bandet blivit tvungna att ställa in kom gruppen och de båda festivalerna överens om att helt enkelt byta festival.

Babel har toppat listorna i både England och USA. GAFFAs recensent Maria Stacke var dock inte lika förtjust och tyckte att skivan uppvisade brist på utveckling:

"...med Babel lyckas Mumford & Sons framför allt att visa att det inte är särskilt svårt att inkorporera alla beståndsdelar från den nya våg av folkrock de är en del av, men att det är betydligt svårare att göra det ärligt och intressant. För på det stora hela är Babel varken en utveckling eller fortsättning. Mumford & Sons står fortfarande och hamrar på samma ställe."

Mumford and Sons kommer även att spela i Danmark och Norge. Den 8 april tar Stora Vega i Köpenhamn emot bandet, medan Sentrum Scene i Oslo får vänta till den 11 april.

Köp biljetter via GAFFA.se/live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA