x

De leder P3-Guld

De leder P3-Guld

Årets programledare på P3 Guld blir komikern Soran Ismail och Morgonpassets Martina Thun. Båda har sedan tidigare erfarenhet av galan, då de agerat prisutdelare, men i år blir första gången de går ihop och delar programledarskapet.

Soran Ismal medverkar annars flitigt i Martina Thuns Morgonpasset, sommarpratade i P1 i somras och agerar sidekick i SVT:s Hübinette.

Martina Thun leder som sagt Morgonpasset till vardags, och det har hon gjort sedan 2007. Hon var med och ledde musikhjälpen 2010 och gav i september även ut sin egen kokbok - "Varmkorv och baginbox".

– Att få frågan var en stor ära! Jag vet att det här programledarjobbet kommer att innebära mycket att hålla koll på, men jag tror att det kommer att gå bra. Jag och Martina har en avslappnad relation till varandra efter alla Morgonpasset-sändningar som jag gästat – jag vet att jag kan lita på henne och att vi kommer att göra vår egen grej av det här, säger Soran Ismail om det hela.

 Årets gala hålls i Scandinavium i Göteborg och vilka artister som kommer att uppträda avslöjas inom kort. Vilka av årets aktuella artister som nominerats till priserna presenteras under en presskonferens i början av december.  


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA