x

Courtney Love jobbar på Cobain-dokumentär

Courtney Love jobbar på Cobain-dokumentär

Brett Morgan - som även regisserat Rolling Stones-dokumentären Crossfire Hurricane - berättar att han arbetar tillsammans med Courtney Love på en dokumentär om hennes avlidne make, Kurt Cobain, som kommer att släppas under 2014. När han tidigare i veckan pratade med NY Post uppgav han att han och Courtney hade arbetat på en film om Nirvanas frontman sedan 2007:

"Det var Courtney som fick med mig på det här. Vi har försökt hitta rätt tidpunkt för att göra den här filmen tillsammans, och den tidpunkten är nu. Kurt var inte bara en stor låtskrivare och musiker, han var också en otrolig konstnär och filmskapare. Så vi kommer att göra filmen som en tredje-persons-självbiografi - som om Kurt fortfarande var här, och gjorde en film om sitt eget liv."

Uttalandena om filmen kommer efter det att Courtney Love förnekat de rykten som florerat om att hon arbetar på en Broadway-musikal baserad på Cobains liv. Till The Observer sa hon: "det kommer inte att bli någon musikal" och "ibland är det bäst att låta saker och ting vara."


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA