x

Chris Brown tackar nej till förband och media

Chris Brown tackar nej till förband och media

Chris Brown kommer ikväll till Stockholm och Ericsson Globe med turnén Carpe Diem. Panetoz bekräftades för några veckor sedan som support men har nu ställts in på grund av tekniska förändringar i Chris Browns produktion. Detta hälsar Assefa Kommunikation i ett mejl till GAFFA.

− I eftermiddags uppstod tekniska förändringar i Chris Browns produktion vilket resulterat i att Panetoz inte kan genomföra sin akt och betvingas ställa in som support, skriver Assefa Kommunikation i samma mejl.

Vi har tidigare under dagen, via ett annat mejl från Assefa Kommunikation, fått till oss att vissa delar av pressuppbådet har fått sina pressackrediteringar indragna till kvällens omtalade konsert. Bland annat GAFFA är en av de drabbade aktörerna.

Chris Brown har de senaste dagarna motarbetats av en grupp som har smyckat Stockholms gator med egengjorda affischer med en bild på en misshandlad Rihanna och en reklamtext om kvällens konsert. Bojkotten grundar sig i att Chris Brown sedan en tid tillbaka avtjänar ett straff efter att ha erkänt sig skyldig till misshandel av sångerskan.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA