x

Summerburst återkommer 2013

Summerburst återkommer 2013

Det blir ett Summerburst även nästa år, står det klart. Den 14 till 15 juni intar den elektroniska musikfestivalen Stockholm Stadion. Helgen innan den 7 och 8 juni är det Göteborg som får besök av festivalen, var den ska husera är dock ännu oklart.

Summerburst startade 2011 och pågick då under endast en dag i huvudstaden. Förra året utökade man till två dagar och evenemanget kom att omfatta både Stockholm och Göteborg. Totalt besöktes dansfestivalen förra året av 65 000 människor, och artister som Calvin Harris, DJ Tiesto och Axwell uppträdde.

Så här skrev GAFFAs Özgür Kurtoglu, som var på plats på Stockholm Stadio, om Axwells spelning:

"Han är, kort sagt, på en helt annan nivå än de flesta andra som aspirerar för att bli världsartister och dj:s på världsscenen. Många av hans så kallade konkurrenter, det vill säga vänner, är här och ser honom veva både sina egna och deras låtar, öppnar och stänger med Swedish House Mafia-låtar, och även hinner med att få in en minst sagt imponerande mix av Silent Shout och Nothing But Love med ett skevt leende. Ett gott, mycket underhållande, dagsverke."

Biljetter släpps onsdagen den 26 november till både Stockholm och Göteborg och i samband med det börjar även 2013 års artister presenteras.  


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA