x

Dada Life ger konsert

Dada Life ger konsert

Nu tar svenskarna i Dada Life sin speciella show till hemmaplan för första gången. 9 februari fylls Münchenbryggeriet med gigantiska uppblåsbara bananer och champagneflaskor.

Dada Life är Olle Cornéer och Stefan Engblom. Dj- och producentparet har under några år nu pumpat ut uppmärksammade remixer och egna alster och agerat dragplåster på de stora transatlantiska festivalerna som Electric Daisy Carnival och Ultra Music Festival. De har även värmt upp för Tiësto och delat scen med en marschorkester av den enkla anledningen att det blev så mycket bättre.

Nu senast gav Dada Life ifrån sig fullängdaren The Rules Of Dada. En skiva GAFFAs Daniel Hånberg Alonso kallade "fantasilös electrohouse som påminner om ett surrande getingbo":

"Att de slängt in untz av happy hardcore-slag i Boing Clash Boom får mig att le, men när en del av Dadas Lifes uttalade filosofi är "Destroy dance music and have fun" så undrar man vem som har mest kul. För varken banandräkter eller champagne kommer rädda den här till största delen lättglömda menlösheten till dansalbum, hur kul det än är att sjunga svärord på dansgolvet."

Till recensionen

Biljetter till Dada Life på Münchenbryggeriet släpps imorgon, 27 november, och går att köpa via GAFFA.se/live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA