x

Knarrholmen släpper sin första bokning

Knarrholmen släpper sin första bokning

Festivalen Knarrholmen har nu avslöjat sommaren 2013:s första artist och det är brödraduon Lorentz & Sakarias. Gruppen är en svensk rapduo från Södermalm, Stockholm och består av Lorentz Johannes Alexander Berger och Martin Sakarias Berger. De släppte debutalbumet Vi Mot Världen 2009 som bland annat innehåller hitsingeln Mayhem med vilken de slog igenom. Nyligen släppte de sitt hyllade album Himlen Är Som Mörkast När Stjärnorna Lyser Starkast. Ett album som kombinerar hiphop och pop och även kryddat med elektronisk dansmusik. På debuten samarbetade brödraduon med bland andra Marit Bergman, Parken och Newkid. Om den skriver GAFFA:s recensent Kristofer Hadodo följande:

"Skivan är nästan våldsamt mörk men duon har en så trygg berättarstil att skivan mycket väl kan vara ens bäste vän när sista tuben rullar hem. Tonen passar perfekt i natten, beatsen tassar fram med precision och melodierna glittrar som de sista solstrålarna mot vattenytan."

Läs hela recensionen här.

I ett pressmeddelande berättar festivalen att de varje advent fram till jul kommer öppna en ny lucka i deras adventskalender och avslöja ett band de bokat till ön belägen i Göteborgs södra skärgård. Festivalen släppte sina biljetter 28 september och stugorna på området har sålt slut på rekordtid. Nytt för i år är att man kan hyra sig en hytt på kanalbåten M/S Juno under festivaldagarna.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA