x

Chords öppnar för Kendrick Lamar

Chords öppnar för Kendrick Lamar

Om man ska tro Sveriges kritikerkår så har Kendrick Lamar släppt årets bästa utländska hiphopalbum och Chords det bästa svenska. Därför passar det väldigt bra att det inte blir någon mindre än just Chords som nu är bekräftad som support på Lamars kommande spelningar i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Med Looped State Of Mind tog Jens Eric Resch Thomason sin musik till en helt annan nivå än tidigare och GAFFA:s Harald Broström ger följande utlåtande i sin recension:

"Den genialt vackra Drift Away anslår tonen direkt på en platta som är fullproppad av lugn (eller kanske snarare en form av antistress), självförtroende och en drömmande storstadstillvaro". Läs hela recensionen här:

De tre spelningarna är Kendrick Lamars första klubbkonserter i Sverige någonsin. Med debuten Section.80 fick världen upp ögonen för Compton-rapparen och Dr. Dre tog honom tidigt under sina vingar. Gästinhopp på låtar med artister som Drake, The Game och Rick Ross har hjälpt till att skruva upp förväntningarna. Han har redan hunnit med att avverka några av de största festivalerna i både USA och Europa och byggt upp ett rykte för sin intensiva närvaro på scen.

Se Kendrick Lamar och Chords på följande platser:

11 februari - KB, Malmö  

14 februari – Pustervik, Göteborg   

15 februari – Münchenbryggeriet, Stockholm

Köp biljetter via GAFFA.se/live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA