x

Ny inomhusfestival ser dagens ljus

Ny inomhusfestival ser dagens ljus

Den 8-9 februari 2013 arrangeras den första inomhusfestivalen för nästa år. Jönköping ger plats åt Insanity — ett evenemang med den elektroniska dansmusiken i fokus. Sedan tidigare är bland andra artister som Dada Life, Wayne & Woods, Darwin & Backwall, Nari & Milani samt Sebjak klara och idag släpptes även nyheten om att en av världens just nu största dj-duos, australiensiska Knife Party, blir ett av de stora dragplåstren. Med en bakgrund i elektrorockbandet Pendulum samt remix-samarbeten med namn som just Swedish House Mafia, Skrillex och Steve Aioki har Rob Swire och Gareth McGrillen snabbt växt till en av de allra största inom dansscenen.

Biljetterna kommer att släppas den 17 december till de två dagarna, som båda har olika line-ups av djs, och finns i en upplaga av 6000 biljetter per kväll.

− Efterfrågan på att arrangera ett sådant här event i Jönköping har varit enormt och nu är vi äntligen där. Insanity kommer att bli minst sagt galet – därav namnet säger arrangören Eric Holmgren.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA