x

Debaser tar över Strand

Debaser tar över Strand

Under en längre tid har Hornstull Strand letat ny ägare, samtidigt som Debaser Slussen stått inför mer eller mindre konstant rivningshot på grund av Slussens planerade ombyggnation. Nu slår man två flugor i en smäll när Debaser går in som ny ägare av Strand och tar över verksamheten från och med den 2 januari 2013.

Så här skriver Debaser om det hela på sin hemsida:

"Med vårt intåg i Hornstull Strands lokaler får vi möjligheten att förverkliga många nya idéer, bland annat vad det gäller det kulinariska, där Debaser Hornstull Strand kommer att få en egen prägel. Vi ser mycket fram emot att presentera alla nyheter för er lite närmare öppning. Det kommer att ske en del renoveringsarbete av lokalerna och vi räknar med att öppna portarna i tre steg. När sommarsolen skiner kommer alla delar stå klart, i övrigt ber vi få återkomma med tider. "

Debaser undersöker just nu möjligheten att flytta de spelningar som sedan tidigare utannonserats att äga rum på Strand under renoveringstiden till Debaser Slussen eller Debaser Medis. Det handlar bland annat om artister som Dinosaur JR, Marina & The Diamonds och Ellie Goulding.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA